Pohjoista valoa

Ajankohtaista
A A A

Ajankohtaista

Tule ystäväksi kansainväliselle opiskelijalle 17.1.2018
Lapin ammattikorkeakoulu ja Lapin yliopisto hakevat vapaaehtoisia henkilöitä ja perheitä mukaan kansainvälisten opiskelijoiden ystävätoimintaan. Ilmoittautumisaikaa on 26.1. saakka.
Konserniopinnoille sija tutkinnoissa 5.1.2018
Lapin korkeakoulujen opiskelijakunnat ilmaisivat tukensa Lapin korkeakoulukonsernin kehittämiselle
Lapin korkeakoulut kiihdyttävät koulutusvientiä 31.10.2017
Lapin AMK ja Lapin yliopisto tavoittelevat yhdessä kasvua koulutusvientiin. Tavoitteena on tehdä sopimuksia ulkomaisten sellaisten korkeakoulujen ja yritysten kanssa, jotka ovat kiinnostuneita paitsi sisällöstä, myös suomalaisesta koulutusjärjestelmästä ja siihen liitettävistä tukipalveluista.
Yhdeksäs Sosiaalialan ajankohtaisfoorumi marraskuussa 31.10.2017
Sociopoliksen ja Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskuksen (Poske) järjestää Sosiaalialan ajankohtaisfoorumin yhdeksännen kerran. Samalla foorumi toimii myös Sociopolis-hankkeen loppuseminaarina. Syksyn 2017 foorumin teemana on sosiaalinen sotessa - uhka vai mahdollisuus?
Lapin korkeakoulukonsernin opiskelijoille edullisia paikkoja Rovaniemi Arctic Spirit -konferenssiin 11.10.2017
Rovaniemellä järjestetään 14.–16. marraskuuta 2017 kansainvälinen Rovaniemi Arctic Spirit -konferenssi, jossa keskustellaan arktisesta yhteistyöstä ja sen tulevaisuudesta YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden näkökulmasta. Konferenssijärjestäjät tarjoavat Lapin korkeakoulukonsernin opiskelijoille mahdollisuutta osallistua tapahtumaan edullisemmalla hinnalla.
Manu Pajuluoma jatkaa yliopistojen IT-johtajien verkoston puheenjohtajana 5.10.2017
Lapin yliopiston tietohallintojohtaja Manu Pajuluoma on valittu suomalaisten yliopistojen IT-johtajien FUCIO-verkoston puheenjohtajaksi toiselle kaudelle. Pajuluoman puheenjohtajakausi alkoi 2016 ja jatkuu nyt vuoden 2019 loppuun asti.
ProSoc-seminaari kokoaa yhteen eri tieteenaloja 27.9.2017
Professori Timo Aarrevaaran johtama Pohjoisten yhteiskuntien professiotutkimuksen ryhmä (ProSoc) järjestää tiistaina 3.10. avoimen seminaarin.
Huijausviestejä liikeellä 20.9.2017
Lapin yliopiston tietoturva varoittaa liikkeellä olevista huijausyrityksistä Outlook Web App Security Service Teamin nimissä.
Uusia opintopolkuja ja yhteisiä opintoja korkeakoulukonsernissa 24.8.2017
Projektipäällikkö Kaisa Lammi ja LUC-opintoluotsi Laura Ylinampa ovat aloittaneet työn LUC2020 – kehittämisohjelman Oppimisen sisältöjen kehittämisprojektissa.
Sosiaalialan vahvuutena vaikeiden asioiden käsittely 5.5.2017
Suomessa on pula pätevistä sosiaalialan työntekijöistä, mutta Lapissa ei ole pätevyysongelmaa. Tämä selviää uudesta sosiaalialan osaamiskartoituksesta. Lapin yliopistolla tiistaina 9.5. järjestettävässä Sosiaalialan ajankohtaisfoorumissa käsitellään sosiaalialan osaamista nyt ja tulevaisuudessa.
Edellinen 1 2 3 ... 31 32 33Seuraava

Konserni blogeissa

Lapin AMKin johto kertoo ammattikorkeakoulun ajankohtaisista asioista omasta näkökulmastaan. Johdon blogi

Lapin yliopiston johdon ylläpitämästä Laajakulma-blogista voi bongata myös konserniasiaa.