Pohjoista valoa

Ajankohtaista
A A A

Ajankohtaista

Tenttiakvaarioissa avoimet ovet torstaina 17.11. 28.10.2016
Tervetuloa tutustumaan uusiin tenttiakvaariotiloihin Lapin yliopistolle ja Lapin ammattikorkeakoulun kampuksille torstaina 17.11. klo 12-14. Paikan päällä voi kokeilla tentin varaamista ja tenttimistä, lisäksi opettajilla on mahdollisuus tutustua tentinluontiin järjestelmässä.
Lasten oikeus suojeluun -seminaari 26.10.2016
Sociopolis järjestää Lasten oikeuksien päivän seminaarin, Lasten oikeus suojeluun -seminaari – näkökulmia huostaanottoon ja sen välittömiin seurauksiin, torstaina 17.11. Lapin AMKin tiloissa Kemissä, Lapin yliopistolla Rovaniemellä sekä internetissä.
Parempaa kirjastoa suunnittelemassa 7.10.2016
Psykologi Juha Simola on ollut vetämässä yliopiston kirjaston toimintolähtöistä suunnittelua elokuun alusta lähtien. Suunnittelu huipentui Vauhtiviikkoon, joka toteutettiin Lapin yliopistolla syyskuun lopussa.
100 Syytä valita sosiaaliala-kampanja etsii opiskelijoita 23.9.2016
Tule toteuttamaan mielenkiintoista sosiaalialan korkeakoulutuksen opiskelijamarkkinointiin liittyvää somekampanjatyötä syksyllä 2016 - keväällä 2017.
Lapin ammattikorkeakoulu Oy:n osakejärjestelyn osapuolet allekirjoittivat esisopimuksen 23.9.2016
Lapin yliopisto, Rovaniemen kaupunki, Kemin kaupunki, Tornion kaupunki sekä Kemi-Torniolaakson koulutuskuntayhtymä Lappia ja Rovaniemen koulutuskuntayhtymä allekirjoittivat Lapin ammattikorkeakoulu Oy:n osakejärjestelyä koskevan esisopimuksen.
Lapin AMK voitti perinteisen kirkkovenesoutukilpailun 9.9.2016
Kirkkovenesoudussa kisattiin viidettätoista kertaa ja tällä kertaa voiton nappasi Lapin AMK. Aiempina vuosina Lapin ammattikorkeakoulu on ollut tuttu näky kiertopalkinnon saajana. Lapin yliopisto voitti kirkkovenesoutukilpailun viime vuonna.
Sociopoliksella luvassa tapahtumarikas syksy 5.9.2016
Sociopolis on osaamiskeskittymä, joka tekee uraauurtava yhteistyötä sosiaalialan korkeakoulujen, osaamiskeskuksen, käytännön toimijoiden ja asiakkaiden välillä.
Sähköinen tenttipalvelu ja tenttiakvaario uudistuvat tänä syksynä 8.8.2016
Lapin yliopisto ja Lapin ammattikorkeakoulu ottavat tänä syksynä käyttöön uuden, aiempaa joustavamman sähköisen tenttipalvelun kaikilla kolmella yliopiston ja ammattikorkeakoulun kampuksella. Uusi järjestelmä ja uudet tenttiakvaariotilat ovat käytössä viimeistään marraskuun alussa.
Haku innovaatioassistenttivalmennukseen käynnissä 27.7.2016
Lapin innovaatioassistentti -valmennus on koulutusta ja työskentelyä yhdistävä täydennyskoulutus, joka keskittyy yksilön innovointivalmiuksiin sekä yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen. Haku vuoden 2016 valmennukseen on käynnissä 7. elokuuta saakka.
Kupla ja kalastusteema veivät voiton tenttiakvaarioiden nimikilpailussa 15.6.2016
Lapin ammattikorkeakoulun ja Lapin yliopiston tenttiakvaarioiden nimikilpailu on ratkennut. Nimikilpailuun lähetettiin 14 nimiehdotusta ja osa ehdotuksista sisälsi myös visuaalisen kirjoitusasun.
Edellinen 1 2 3 ... 30 31 32Seuraava

Konserni blogeissa

Lapin AMKin johto kertoo ammattikorkeakoulun ajankohtaisista asioista omasta näkökulmastaan. Johdon blogi

Lapin yliopiston johdon ylläpitämästä Laajakulma-blogista voi bongata myös konserniasiaa.