Afrosalsa ja reggaetonkurssi

Kevään 2016 kursseista tulossa infoa lähiaikoina.

Aiempaa tanssikokemusta näistä lajeista ei välttämättä tarvita: afrosalsatunnilla käydään erikseen läpi jonkin/joidenkin yoruba-tanssin/-tanssien ja salsan askelia, sitten näitä yhdistellään tanssisarjassa. Reggaetonissa tärkeintä on asenne ja kehon ravistelu liikkeelle.

Paikka Revontulitanssijoiden sali (Ounasvaarantie 15, käynti Lähteentien puolelta).

Tuntikuvaukset

AFROSALSA (75 min)
Kuubalainen rytmi- ja tanssimaailma on uskomattoman rikasta, ja kuubalaisessa salsassa tyypillisesti yhdistellään elementtejä muista kuubalaisista tansseista. Tällä kurssilla tanssitaan salsan ja yoruba-tanssin sekoitusta: tutustutaan  pariin yoruba-tanssien perusaskeleeseen ja salsaan, ja sitten näitä yhdistetään sarjassa. Tule rohkeasti kokeilemaan: aiempi salsa- tai afrokuubalaisten tanssien kokemus ei ole välttämätöntä voidaksesi nauttia tästä tanssimatkasta! Soolotanssi.

REGGAETON (75 min)
Sykkivää, riehakasta ja rietasta latinomusiikkia ja –tanssia. Tanssille ominaista ovat voimakkaat rintakehän, olkapäiden ja lantion ravistelutt ja pyöritykset. Hauskaa biletystä ja hikitreeniä, joka avaa kehon liikkuvuutta ja on loistava keino kirjaimellisesti karistaa stressi harteilta!! Soolotanssi.

Kumpaakin lajia 75 minuuttia lauantaina ja sunnuntaina, lyhyt tauko välissä. Opettajana Geordanis Figuerola, kuubalainen ammattitanssija ja –muusikko. Tulkkaus suomeksi.