Etusivu / Suomeksi / LUC Sport / LUCSPORT ETUSIVU / Rovaniemi / KURSSIT / Tanssilajit / movimiento afrocubano + reggaetonkurssi

movimiento afrocubano + reggaeton 

Kevään 2016 kursseista tulossa infoa lähiaikoina.

Aiempaa tanssikokemusta näistä lajeista ei välttämättä tarvita: afrosalsatunnilla käydään erikseen läpi jonkin/joidenkin yoruba-tanssin/-tanssien ja salsan askelia, sitten näitä yhdistellään tanssisarjassa. Reggaetonissa tärkeintä on asenne ja kehon ravistelu liikkeelle.

Paikka; Revontulitanssijoiden sali (Ounasvaarantie 15, käynti Lähteentien puolelta).

Tuntikuvaukset

MOVIMIENTO AFROCUBANO (75 min)
Kurssilla paneudutaan afro-kuubalaisten tanssien liikekieleen perusteellisemmin: haetaan näille tansseille ominaista rentoa rintakehän sykettä, olkapäiden liikkuvuutta, maahan suuntautuvaa joustoa, vartalon liikkuvuutta. Kurssin perusidea on harjoittaa afro-kuubalaista liikekieltä yleisellä tasolla, mahdollisesti tätä sovelletaan jonkin yksittäisen afro-kuubalaisen tanssin valossa enemmän. Rentoutta ja liikekieltä rikastuttavaa treeniä kaikkiin tanssilajeihin! Sopii sekä vasta-alkajille että tanssipohjaa omaaville. Soolotanssi.

REGGAETON (75 min)
Sykkivää, riehakasta ja rietasta latinomusiikkia ja –tanssia. Tanssille ominaista ovat voimakkaat rintakehän, olkapäiden ja lantion ravistelut ja pyöritykset. Hauskaa biletystä ja hikitreeniä, joka aivan on loistava keino kirjaimellisesti karistaa stressi harteilta!! Soolotanssi.