Pohjoista valoa

Viestintä / Ajankohtaista
A A A

Ajankohtaista

Parempaa kirjastoa suunnittelemassa 7.10.2016
Psykologi Juha Simola on ollut vetämässä yliopiston kirjaston toimintolähtöistä suunnittelua elokuun alusta lähtien. Suunnittelu huipentui Vauhtiviikkoon, joka toteutettiin Lapin yliopistolla syyskuun lopussa.
100 Syytä valita sosiaaliala-kampanja etsii opiskelijoita 23.9.2016
Tule toteuttamaan mielenkiintoista sosiaalialan korkeakoulutuksen opiskelijamarkkinointiin liittyvää somekampanjatyötä syksyllä 2016 - keväällä 2017.
Lapin ammattikorkeakoulu Oy:n osakejärjestelyn osapuolet allekirjoittivat esisopimuksen 23.9.2016
Lapin yliopisto, Rovaniemen kaupunki, Kemin kaupunki, Tornion kaupunki sekä Kemi-Torniolaakson koulutuskuntayhtymä Lappia ja Rovaniemen koulutuskuntayhtymä allekirjoittivat Lapin ammattikorkeakoulu Oy:n osakejärjestelyä koskevan esisopimuksen.
Lapin AMK voitti perinteisen kirkkovenesoutukilpailun 9.9.2016
Kirkkovenesoudussa kisattiin viidettätoista kertaa ja tällä kertaa voiton nappasi Lapin AMK. Aiempina vuosina Lapin ammattikorkeakoulu on ollut tuttu näky kiertopalkinnon saajana. Lapin yliopisto voitti kirkkovenesoutukilpailun viime vuonna.
Sociopoliksella luvassa tapahtumarikas syksy 5.9.2016
Sociopolis on osaamiskeskittymä, joka tekee uraauurtava yhteistyötä sosiaalialan korkeakoulujen, osaamiskeskuksen, käytännön toimijoiden ja asiakkaiden välillä.
Sähköinen tenttipalvelu ja tenttiakvaario uudistuvat tänä syksynä 8.8.2016
Lapin yliopisto ja Lapin ammattikorkeakoulu ottavat tänä syksynä käyttöön uuden, aiempaa joustavamman sähköisen tenttipalvelun kaikilla kolmella yliopiston ja ammattikorkeakoulun kampuksella. Uusi järjestelmä ja uudet tenttiakvaariotilat ovat käytössä viimeistään marraskuun alussa.
Haku innovaatioassistenttivalmennukseen käynnissä 27.7.2016
Lapin innovaatioassistentti -valmennus on koulutusta ja työskentelyä yhdistävä täydennyskoulutus, joka keskittyy yksilön innovointivalmiuksiin sekä yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen. Haku vuoden 2016 valmennukseen on käynnissä 7. elokuuta saakka.
Kupla ja kalastusteema veivät voiton tenttiakvaarioiden nimikilpailussa 15.6.2016
Lapin ammattikorkeakoulun ja Lapin yliopiston tenttiakvaarioiden nimikilpailu on ratkennut. Nimikilpailuun lähetettiin 14 nimiehdotusta ja osa ehdotuksista sisälsi myös visuaalisen kirjoitusasun.
Lapin korkeakoulukonsernista vahva osaamiskeskittymä 1.6.2016
Selvityshenkilö Hannes Mannisen ehdotus Lapin korkeakoulukonsernin omistussuhteiden muuttamiseksi ja yhteistyön suunnitelmalliseksi kehittämiseksi valmistui.
Antti Honkanen MTI:n johtajaksi 26.5.2016
Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutin (MTI) johtokunta on nimittänyt MTI:n johtajaksi 10.8.2016 lähtien valtiotieteiden tohtori, professori Antti Honkasen.
Edellinen 1 2 3 ... 30 31 32Seuraava

Konserni blogissa


Myös konserniasiaa voi bongata Kemi-Tornion ammattikorkeakoulun johtoryhmän ylläpitämästä blogista TOKEM JORYNAA.