Etusivu / Lapin korkeakoulukonsernin opiskelijoille edullisia paikkoja Rovaniemi Arctic Spirit -konferenssiin
A A A

Matkailualan
tutkimus- ja koulutusinstituutti

Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti (MTI) tutkii ja kehittää matkailua, kouluttaa matkailualan huippuosaajia kaikilla koulutusasteilla sekä välittää matkailualan osaamista ja tietoa.

Pohjoisen kulttuuri-instituutti

Pohjoisen kulttuuri-instituutti (PKI) lisää Lapin ja pohjoisten alueiden elinvoimaisuutta ja hyvinvointia kehittämällä kulttuurituotantoa ja -perintöä koulutuksen, tutkimuksen ja taiteellisen toiminnan yhteistyöllä.

Lapin korkeakoulukirjasto

Lapin korkeakoulukirjasto palvelee Lapin korkeakoulujen opetusta, opiskelua, tutkimusta ja kehittämistoimintaa sekä ympäröivää yhteiskuntaa kirjasto- ja tietopalveluilla sekä tietoaineistoilla.
 

Aikuiskoulutuspalvelut

Aikuiskoulutuspalvelut tarjoavat asiakaslähtöisiä ja monialaisia koulutuspalveluja, jotka pohjautuvat Lapin ammattikorkeakoulun ja Lapin yliopiston osaamisalueisiin. Palveluissa korostuu käytännönläheinen kehittämistoiminta.
Ajankohtaista

Lapin korkeakoulukonsernin opiskelijoille edullisia paikkoja Rovaniemi Arctic Spirit -konferenssiin

(11.10.2017)
Rovaniemellä järjestetään 14.–16. marraskuuta 2017 kansainvälinen Rovaniemi Arctic Spirit -konferenssi, jossa keskustellaan arktisesta yhteistyöstä ja sen tulevaisuudesta YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden näkökulmasta. Konferenssijärjestäjät tarjoavat Lapin korkeakoulukonsernin opiskelijoille mahdollisuutta osallistua tapahtumaan edullisemmalla hinnalla.
 
Tarjous koskee Lapin korkeakoulukonsernissa kokopäiväisesti opiskelevia perustutkinto- sekä jatko-opiskelijoita. Lapin korkeakoulukonsernin opiskelijoille on varattu 50 paikkaa, jotka jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Erikoishinnasto LUC opiskelijoille (sis. ohjelma, lounas, kahvi):
1 päivän lippu (15.11. tai 16.11.) 80€
2 päivän lippu (15.–16.11.) 125€

Rekisteröityminen tapahtuu sähköisen lomakkeen kautta klikkaamalla osallistumiskategoriaksi ”LUC Student”: http://www.rovaniemiarcticspirit.fi/EN/Registration

Tapahtumalla on myös lukuisia oheistapahtumia, joista osa on maksuttomia: http://www.rovaniemiarcticspirit.fi/EN/Program/Side-Events

Tervetuloa!

rovaniemi_arctic_spirit_banneri_550.jpg