Lapin korkeakoulut mukana Arctic Pro Road Show seminaarissa

8.9.2014 13:00

Lapin yliopiston ja Lapin ammattikorkeakoulun yhteinen Arctic Pro Lappi –hanke on mukana järjestämässä muiden Suomen Arctic Pro –verkoston toimijoiden kanssa Road Show seminaaria kylmänsuojapukeutumisesta lokakuussa Hämeenlinnassa.

Arctic Pro Road Show on tarkoitettu arktisen pukeutumisen ja suojautumisen asiantuntijoille - yrityksille, tutkimusorganisaatioille ja loppukäyttäjäryhmille. Seminaarin tavoitteena on edistää tietämystä kylmänsuojapukeutumisesta, ihmisten hyvinvoinnista äärimmäisissä olosuhteissa ja löytää yhteisiä aihioita tutkimus- ja tuotekehityshankkeille. Seminaarissa kuullaan puheenvuoroja alan yritysten edustajilta muun muassa työskentelyn haasteista arktisen alueen tuulivoimaloissa ja sähköverkon huoltajien työstä ääriolosuhteissa. Road Show tarjoaa myös mahdollisuuden saada tietoa rahoitusohjelmista, sekä keskustelufoorumin kaikille kiinnostuneille.

Arctic Pro Road Show seminaari järjestetään Työterveyslaitoksen Työ- ja suojavaatetuksen ajankohtaispäivien aattona 1.10.2014 Hämeenlinnan Aulangolla. Arctic Pro verkostossa ja seminaaria järjestämässä ovat Suomesta VTT, Työterveyslaitos, Lapin ammattikorkeakoulun Arctic Power, Lapin yliopisto ja Tampereen Teknillinen Korkeakoulu.

Euroopan aluekehitysrahaston osittain rahoittaman Arctic Pro Lappi -projektin takana ovat Lapin ammattikorkeakoulun Arctic Power sekä Lapin yliopiston taiteiden tiedekunnan vaatetussuunnittelun koulutusohjelma. Tammikuussa 2014 käynnistynyt projekti markkinoi ja kehittää Lapin alueen käyttäjälähtöistä vaatetussuunnittelua ja vaatteiden olosuhdetestausta.

Seminaarin ohjelma

Seminaariin ilmoittautuminen

Lisätietoja hankkeesta

Lisätietoja:

Projektipäällikkö
Heikki Konttaniemi
Arctic Power
+358 20 798 5307+358 20 798 5307
heikki.konttaniemi@arcticpower.fi

Projektisuunnittelija
Sanna Konola
Lapin yliopisto
+358 40 484 4263+358 40 484 4263
sanna.konola@ulapland.fi

Lapin korkeakoulukonserni logo Korkeammalle
Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK