Ravintolapäällikkönä Arctic Boulevardissa

12.4.2016 10:00

Teemu Seppi, restonomi (AMK)

Tällä hetkellä toimin apulaisravintolapäällikkönä ravintola Arctic Boulevardissa, joka sijaitsee Arctic Light Hotellin yhteydessä. Toisena työpisteenä minulla on ravintola Monte Rosa,City Hotelissa. Pääosin huolehdin Arctic Boulevardin päivittäisjohtamisesta. Minulle tyypillinen työpäivä on huolehtia työntekijöiden hyvinvoinnista, työvuorolistoista sekä tilauksista että varauksista. Suorittavan työn lisäksi kuulun molempien hotellien johtoryhmään, jossa tehdään viikottain paljon kehittämistyötä niin ravintoloille ja hotelleille.

Valmistuin keväällä 2015 Lapin ammattikorkeakoulusta matkailupuolelta. Restonomikoulutus antoi minulle paljon ja ilman tätä koulutusta en olisi nyt tässä. Mieleenpainuvin opiskelumuistoni oli syventävä harjoitteluni,jonka suoritin projektipäällikkönä Lapin ammattikorkeakoulussa. Olin projektipäällikkönä RESTO 2015 -tietotaitokilpailuissa. Harjoittelu antoi minulle paljon valmiuksia ja potkua toimia esimiehenä niin tapahtumien suunnittelu- ja toteutusvaiheessa.

Ennen Lapin ammattikorkeakoulua ja restonomikoulutusta, opiskelin nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajaksi eli siis aivan eri hommaa mitä juuri tällä hetkellä teen. Opiskelun
ohessa tein paljon töitä ja tutustuin alaan. Rovaniemi ja matkailuala sai minut jäämään alalle. Muutin Helsinkiin, mutta Rovaniemi vei voiton, joten palasin takaisin.

Terveisinä Lapin ammattikorkeakoululle voisin sanoa, että hienoa, että tehdään yhteistyötä tulevien matkailualan opiskelijoiden kanssa. Muistakaa kannustaa opiskelijoita tekemään/tutustumaan alan töihin opiskeluiden yhteydessä. Jos minä en olisi tehnyt töitä opiskelun ohella, en olisi nyt tässä. Ahkeruus aina palkitaan!

Teemu Sieppi_uratarina.jpeg
Teemu Seppi

 


Lapin korkeakoulukonserni logo Korkeammalle
Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK