Tenttiakvaarioissa avoimet ovet torstaina 17.11.

28.10.2016 13:40

Tervetuloa tutustumaan uusiin tenttiakvaariotiloihin Lapin yliopistolle ja Lapin ammattikorkeakoulun kampuksille torstaina 17.11. klo 12-14. Paikan päällä voi kokeilla tentin varaamista ja tenttimistä, lisäksi opettajilla on mahdollisuus tutustua tentinluontiin järjestelmässä.

Lapin ammattikorkeakoulussa ja Lapin yliopistossa on kuluvana syksynä otettu käyttöön uusi tenttiakvaariojärjestelmä Exam. Tenttiakvaario sopii hyvin erilaisien valvottujen tenttien suoritustavaksi, kuten kirjatenttien, luentokuulustelujen tai kypsyysnäytteiden tenttimiseen.

Tenttiakvaario on tila, jossa opiskelija voi käydä tenttimässä haluamanaan ajankohtana tentin, jonka opettaja on etukäteen tallentanut tenttijärjestelmään. Tenttiakvaario tuo joustoa opintojen suorittamiseen, sillä tenttiä voi silloin, kun se sopii omaan opiskeluaikatauluun parhaiten tai vaikkapa kun on saanut käyttöön opiskeltavan materiaalin.

Lapin yliopiston tenttiakvaariot ovat yliopiston pääaulan välittömässä läheisyydessä, luentosalien neljä ja seitsemän paikalla, kirjastoa vastapäätä. Lapin ammattikorkeakoulun tenttiakvaariot löytyvät jokaiselta kolmelta kampukselta Jokiväylästä (tila C108), Kosmoksesta (tila 1119) ja Minervasta (tila 119.6).

Tenttiakvaarioissa on reaaliaikainen ja tallentava videovalvonta. Sähköiseen tenttiin ilmoittautuminen tarkoittaa sitä, että opiskelija antaa luvan myös kameravalvontaan. Tentit alkavat tasatunnein ja akvaarioiden ovet avautuvat tenttijöille viisi minuuttia ennen tentin alkua ja sulkeutuvat 30 minuuttia tentin alkamisen jälkeen.

Tutustu uuteen tenttijärjestelmään

Lisätietoja:

Paula Niemelä
p. 040 5198 364

Sirpa Purtilo-Nieminen
p. 040 742 1270

exam@ulapland.fi

LaY/Viestintä/J-EK

Lapin korkeakoulukonserni logo Korkeammalle
Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK