Toinen Sosiaalityön ajankohtaisfoorumi Lapin yliopistolla huhtikuussa

9.4.2014 12:46

Sociopoliksen ja Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskuksen (Poske) järjestämä Sosiaalityön ajankohtaisfoorumi järjestetään toisen kerran Lapin yliopistolla tiistaina 29.4.

Tutkimuspäällikkö Tarja Kemppainen kertoo, että tavoitteena on koota yhteen sosiaalialan toimijat keskustelemaan sosiaalityöhön liittyvistä ajankohtaisista asioista. Tapahtumaan ovat tervetulleita niin käytännön työntekijät, sosiaalityöntekijät, asiakkaat, opiskelijat, opettajat, tutkijat, kehittäjät sekä kaikki asiasta kiinnostuneet.

- Ajatuksena on, että ajankohtaisfoorumi lunastaisi paikkansa kaikkien Lapin toimijoiden yhteisenä ja säännöllisenä ajatustenvaihtopäivänä kerran tai kahdesti vuodessa, Kemppainen kertoo.

Pääpuhujana ajankohtaisfoorumissa on neuvotteleva virkamies Elina Palola sosiaali- ja terveysministeriöstä. Palola alustaa sosiaalihuoltolain muutoksesta. Viime vuonna Lapin yliopistossa yhteiskuntatieteiden tohtoriksi valmistunut yliopistolehtori Jari Lindh alustaa kuntoutuksesta työn muutoksessa.

Ajankohtaisfoorumin työryhmissä keskustellaan ajankohtaisista asioista teemoittain sosiaalialan käytännön työntekijöiden ja Lapin yliopiston, Lapin ammattikorkeakoulun, Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskuksen työntekijöiden kesken.

Ilmoittautuminen ajankohtaisfoorumiin 22.4.2014 mennessä:
https://www.webropolsurveys.com/S/2510C5DAF742FF4A.par

Lisätietoja:

Suunnittelija
Noora Tuohino
p: 040 4844249

 

LUC/VIESTINTÄ/J-EK

Lapin korkeakoulukonserni logo Korkeammalle
Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK